Alessio De Martino

Alessio De Martino
Alessio De Martino, geboren op 9 september 2003 is mede van Italiaanse afkomst. Hij is in Nederland onder andere bekend als model, acteur, artiest en maakt deel uit van de populaire jongensgroep Spaze. Op social media is Alessio een grote persoonlijkheid en neemt hij meer dan 120.000+ volgers mee in zijn dagelijks leven.
 
Al op 6 jarige leeftijd begon Alessio met zijn model carrière. Zijn enthousiasme en professionele werkhouding op jonge leeftijd bleef niet onopgemerkt bij (internationale) kledingmerken zoals Tommy Hilfinger, Gaastra, Garcia, NIK&NIK en Vingino. Alessio is ook een veel gevraagd acteur/model in (TV-)commercials van de Bijenkorf, Efteling, IKEA en Sisi.
 
Vanaf november 2019 maakt Alessio deel uit van de populaire Youtube jongensgroep Spaze. Twee keer per week upload de groep een video op hun YouTube kanaal, van adviesvideo’s over liefde tot grappige challenges!
 
Alessio heeft in augustus 2020 zijn eerste eigen single ''Ciao Bella'' uitgebracht en stond in de eerste week al in de top 3 van de Kids Top 20.
 


Contact: Ruud Borst
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.